قیمت کلید مینیاتوری اشنایدر اهمیت بسیاری در صنعت برق و کنترل الکتریکی دارد. کلیدهای مینیاتوری اشنایدر به عنوان یکی از اصلیترین عناصر برقی برای کنترل تجهیزات و دستگاههای الکتریکی در پروژههای مختلف به کار میروند.
اگر به دنبال خرید این کلیدها هستید، باید تصمیمات هوشمندانهای بگیرید تا بهترین قیمت کلید مینیاتوری اشنایدر را پیدا کنید. برای شروع، نیازهای خود نظیر ولتاژ، جریان کاری، و نوع عملکرد را به دقت مشخص کنید. از طرفی، مهم است که کیفیت محصولات را بررسی کنید.
برای مشاهده محصولات فیوز مینیاتوری اشنایدر و مشاهده قیمت آنها با ما همراه باشید.
مشاهده تمام محصولات و قیمت کلید مینیاتوری اشنایدر
در دنیای پیشرفته امروزی، کلیدهای مینیاتوری از جمله عناصر حیاتی در صنعت برق و کنترل الکتریکی به حساب میآیند. این کلیدها برای کنترل تجهیزات و دستگاههای الکتریکی به کار میروند و اشنایدر به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو در تولید این محصولات شناخته میشود. اگر به دنبال خرید کلید مینیاتوری اشنایدر هستید، مهم است که از نکات و راهنماییهای مناسب برای انتخاب بهترین مدل و معامله اطمینانآور بهرهبرید.
**1. تعیین نیازهای خود:**
قبل از شروع به خرید، ابتدا نیازهای خود را به دقت مشخص کنید. باید تعیین کنید که کلید مینیاتوری برای چه نوع دستگاه یا تجهیزی مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این شامل جزئیاتی مانند ولتاژ، جریان کاری، و نوع عملکرد (مانند خاموشی یا روشنی) میشود.
**2. مطالعه و تحقیق:**
برای درک بهتر “قیمت کلید مینیاتوری اشنایدر”، بهترین کار این است که بازار را بررسی کنید. مقایسه قیمتها از چندین فروشنده مختلف و مشاوره با افرادی که تجربه در این زمینه دارند، به شما ایدهای از متوسط قیمتها و توصیههای بهترین مدلها میدهد.
**3. کیفیت محصول:**
اشنایدر به عنوان یک برند معتبر در صنعت برق شناخته میشود. اما همچنان مهم است که کیفیت محصولات را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که کلید مینیاتوری انتخابی از جنس با کیفیت تولید شده باشد و به معايير ایمنی و عملکرد الکتریکی تطابق داشته باشد.
**4. مدل و ویژگیها:**
اشنایدر مدلهای متعددی از کلیدهای مینیاتوری ارائه میدهد. مطالعه و مقایسه ویژگیها نظیر تعداد پایهها، نوع مونتاژ، و ویژگیهای خاص هر مدل بسیار مفید است. این اطلاعات به شما کمک میکنند تا مدلی را انتخاب کنید که بهترین عملکرد را برای نیازهای خود دارد.
**5. خدمات پس از فروش:**
قبل از خرید، پرسش کنید که آیا نمایندگی اشنایدر خدمات پس از فروش ارائه میدهد یا خیر. خدمات پس از فروش میتوانند در صورت نیاز به تعمیرات و نگهداری بسیار مفید باشند.
**خرید کلید مینیاتوری اشنایدر میتواند تجربهای موثر و موفق در پروژههای برقی شما باشد.** با رعایت نکات و راهنماییهای مطرح شده، میتوانید بهترین معامله را برای خرید کلید مینیاتوری اشنایدر انجام دهید و از تجهیزات با کیفیت و قابلیت عملکرد بالا بهرهمند شوید.
تجربه یک خرید امن و با کیفیت با هلکترون
ضمانت اصالت کالا
با خرید از هلکترون می توانید از اصالت کالای خریداری شده اطمینان کامل را داشته باشید.
خدمات پس از فروش
از مزایای خرید کلید مینیاتوری اشنایدر از هلکترون می توان به خدمات عالی پس از فروش آن اشاره کرد.
مقرون به صرفه
قیمت کلید مینیاتوری اشنایدر هلکترون نسبت به سایر مراجع مقرون به صرفه تر و پایین تر می باشد.
در سال 1354، دفتر نمایندگی تله مکانیک فرانسه به نام تله مکانیک ایران در ایران تأسیس شد. شرکت اشنایدر الکتریک، که در آن زمان به نام گروه اشنایدر شناخته میشد، شرکت تله مکانیک فرانسه را خرید و مالکیت تله مکانیک ایران به اشنایدر الکتریک فرانسه منتقل شد. به دنبال آن شرکت صنایع اشنایدر الکتریک ایران با سرمایهگذاری مستقیم اشنایدر الکتریک فرانسه، به منظور تولید و مونتاژ محصولات اشنایدر الکتریک در شهرک صنعتی سیمین دشت کرج تأسیس شد.
در سال 1382، شرکت صنایع اشنایدر الکتریک ایران موفق به اخذ گواهینامههای بینالمللی کیفیت و محیطزیست ISO 9001 وISO 14001 شد و پروانه کاربرد علامت استاندارد ایرانISIRI را نیز دریافت کرد. در همین سال، پروژه پیکرهبندی و مونتاژ کلیدهای هوایی Masterpact در سریهای NW، NT و NS و کلیدهای کمپکت NSX آغاز شد.
در سال 1392 با وقوع تحریمها، تمام سهام کارخانه اشنایدر الکتریک ایران به شرکای محلی واگذار شد و نام حقوقی شرکت به کارا التک پویا تغییر کرد. این مجموعه بدون تغییرات فنی و با تولید کلیدهای مینیاتوری فعالیت خود را ادامه داد. با توجه به توافق برجام و شرایط جدید کشور، اشنایدر الکتریک تصمیم به توسعه مجدد فعالیتهای خود در ایران گرفت و مجدداً سهام کارخانه کرج را از شرکای محلی خریداری کرد.
در سال 1397، شرکت کارا التک پویا موفق به اخذ گواهینامه بینالمللی ایمنی ISO 45001 شد. علیرغم تشدید تحریمها در سال 1401، کارخانه التک پویا تحت لیسانس اشنایدر الکتریک فرانسه به تولید کلیدهای مینیاتوری با نام اسپکتر ادامه داد تا بتواند همان محصول سابق را بدون تغییری در فرآیندها و قطعات، تولید کند و به مشتریان خود ارائه نماید.
عوامل متعددی بر قیمت کلیدهای مینیاتوری تاثیر می گذارند. از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• تندکار یا کندکار بودن کلیدهای مینیاتوری
• نوع بدنه فیوز
• کلاس و نوع کلید مینیاتوری
• نام تجاری و کشور سازنده
• نوسانات بازار ارز
کیفیت این کلیدهای مینیاتوری به مقدار قابل توجهی به برند و کشور سازنده وابسته است. از آن جایی که کلیدهای مینیاتوری دارای نقش بسیار مهمی در مدارهای الکتریکی هستند، کیفیت در اولویت قرار دارد. یعنی اینکه، نمی توان از کیفیت فیوز مینیاتوری به خاطر خرید با قیمت پایین تر صرف نظر کرد. زیرا هزینه تعمیرات و یا تعویض تجهیزات برقی و الکتریکی بالاتر از قیمت کلید مینیاتوری مرغوب خواهد بود. با مراجعه به فروشگاه های معتبر نظیر هلکترون می توانید، کلیدهای مینیاتوری استاندارد، با کیفیت و قیمت مناسب تهیه کنید.
از آنجا که می دانید کلید های مینیاتوری جهت جلوگیری از آسیب دیدن سیستم در مقابل خطاهای اتصال کوتاه یا اضافه بار استفاده می گردد. کلیدهای مینیاتوری دارای بازه های جریانی 2 آمپر تا 63 آمپر می باشد که هرگاه جریان مدار بالاتر از این جریان های نامی برود، کلید مینیاتوری جریان مدار را قطع می کند.
اولین ویژگی کلید مینیاتوری که باید در نظر گرفته شود، حفاظت اضافه بار است که جهت جلوگیری از اضافه بار در شرایط عادی در نظر گرفته شده است.
سرعت خاموش شدن کلید مینیاتوری با درجه اضافه بار متفاوت خواهد بود. اغلب این عملکرد با استفاده از یک دستگاه حرارتی در MCB به دست می آید.
همچنین ویژگی دوم کلید مینیاتوری حفاظت خطای مغناطیسی است که برای شرایطی در نظر گرفته شده است که خطا به یک سطح از پیش تعیین شده می رسد. در این حالت مکانیزم عمل کرده و کلید مینیاتوری به فاصله یک دهم ثانیه قطع می کند.
سطوح تریپ مغناطیسی کلید مینیاتوری را بر اساس مشخصه های زیر ارائه می گردد:
این نکته را همواره در نظر داشته باشید، طوری کلید مینیاتوری را انتخاب کنید که هنگام راه اندازی دستگاهی که از آن محافظت می کند، خاموشی ناخواسته ایجاد نکند. به عنوان مثال، برای موتورهای الکتریکی استفاده از کلید مینیاتوری کلاس B ممکن است باعث خاموشی ناخواسته گردد و به احتمال زیاد انتخاب کلید مینیاتوری کلاس C مشکل را حل می کند.
سومین و آخرین ویژگی کلید مینیاتوری حفاظت سیستم از اتصال کوتاه بوده که در برابر جریان های تا هزاران آمپر به کار می رود. قابلیت کلید مینیاتوری برای عملکرد در این شرایط را قدرت قطع آن می گویند که واحد آن بر حسب کیلو آمپر (KA) می باشد. به طور کلی برای مصرف کننده های خانگی قدرت قطع 6 کیلو آمپر کافی بوده در حالی که برای کاربردهای صنعتی ممکن است قابلیت خطای 10 کیلو آمپر یا بالاتر مورد نیاز باشد.
با عنایت به نکات فوق می توانید بهتر مدل و برند کلید مینیاتوری را انتخاب کنید و برای خرید نیز می توانید به فروشگاه های معتبر از جمله فروشگاه اینترنتی هلکترون مراجعه کنید.
با توجه به اینکه که کلیدهای مینیاتوری دارای انواع مختلفی هستند، انتخاب باید براساس نوع کاربرد و شرایط کاری صورت گیرد. در غیر اینصورت نمی توان انتظار قابلیت اطمینان بالایی از کلید مینیاتوری در مقابل خطای اضافه جریان و یا اضافه بار داشت. در هنگام خرید کلید مینیاتوری لازم است به نکات زیر توجه کنید:
در حال حاضر، موضوع ایمنی برق در ساختمانها تحت قوانینی که توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان تصویب شده است، مورد توجه قرار گرفته و اهمیت زیادی به آن داده شده است. به همین دلیل، ابزارها و تجهیزات مختلفی برای اطمینان از ایمنی سیستم برق در ساختمانهای مسکونی و صنعتی در نظر گرفته شده است.
کلید مینیاتوری یا همان MCB – Miniature Circuit Breaker یکی از این وسایل حفاظتی است که به شکلی شبیه به فیوزهای آلفا در داخل ساختمان قرار میگیرد و ویژگیهای منحصر به فردی دارد که استفاده از آن را مقرون به صرفه میکند. این کلیدها به خاطر توانایی آنها در قطع همزمان مدار سه فاز بسیار مورد استفاده قرار میگیرند.
کلید مینیاتوری در مدارهایی با جریان پایین، تابلو های توزیع با توان کم، تابلوهای روشنایی و یا به منظور حفاظت از مدارهای کنترل و فرمان تجهیزات و تأسیسات برقی استفاده میشود. در صورتی که در مدار خطایی صورت گیرد، این کلید به صورت خودکار مدار را قطع میکند و در نتیجه از خسارت به وسایل و سیمکشی جلوگیری میکند.
فیوزها و کلیدهای مینیاتوری با جریانهای نامی استانداردی مانند ۲، ۴، ۶، ۱۰، ۱۶، ۲۰، ۲۵، ۳2، ۴0، ۴۵، ۵۰، و ۶۳ آمپر در دسترس هستند. این کلیدها و فیوزها به خصوص برای حفاظت از مدارهای کوچک با جریانهای کمتر از ۱۰ آمپر بیشتر به کار میروند.
کلید مینیاتوری بر اساس کلاسهای مختلفی تقسیم میشوند که اصلیترین تفاوت بین آنها در جریان اتصال کوتاه آنها واقع میشود. در ادامه، مشخصات هر یک از این انواع کلیدهای مینیاتوری را توضیح دادهایم:
کلاس B (مصارف روشنایی): در کلید مینیاتوری نوع B، زمانی که جریان عبوری از کلید کمتر از ۳ برابر جریان نامی باشد، کلید به عنوان مدار اضافه بار در نظر گرفته و قطع آنی انجام نمیشود. اما هنگامی که جریان به مقدار بین ۳ تا ۵ برابر جریان نامی افزایش یابد، کلید جریان عبوری را به عنوان اتصال کوتاه در نظر میگیرد و قطع میکند. کلیدهای مینیاتوری نوع B عمدتاً در مصارف غیرموتوری مثل مصارف خانگی و روشنایی استفاده میشوند و برای حفاظت مدارهای مقاومتی مناسبند.
کلاسC (موتوری): این کلیدها برای راهاندازی موتورهای با توان کم و جریان راهاندازی بالایی مناسباند. زمانی که جریان عبوری از کلید کمتر از ۵ برابر جریان نامی باشد، کلید به عنوان مدار اضافه بار عمل میکند و هنگامی که جریان بین ۵ تا ۱۰ برابر جریان نامی افزایش یابد، جریان عبوری را به عنوان اتصال کوتاه در نظر میگیرد. کلیدهای نوع C در مسیر وسایل موتوری نصب میشوند و برای حفاظت مدارهای موتوری مناسب هستند. این فیوزها را همچنین به نام “فیوز مینیاتوری کندکار” نیز میشناسند.
کلاسD (ترانسفورماتوری): کلیدهای مینیاتوری نوع D به منظور حفاظت از بارهای خازنی و بارهایی که جریان هجومی دارند مورد استفاده قرار میگیرند. زمانی که جریان عبوری از کلید کمتر از ۱۰ برابر جریان نامی باشد، کلید به عنوان مدار اضافه بار عمل میکند و قطع آنی انجام نمیشود. اما هنگامی که جریان بین ۱۰ تا ۱۵ برابر جریان نامی افزایش یابد، کلید به عنوان اتصال کوتاه در نظر گرفته و مدار را قطع میکند. این کلاس به عنوان “ترانسفورماتوری” هم شناخته میشود و برای مدارهای با جریان راهاندازی بالاتر از ۱۰ برابر جریان نامی مناسب است.
در تصویر زیر تلاش شده یک نمونه منحنی قطع کلیدهای مینیاتوری تیپ B، C، D قرار داده شود تا با نحوه عملکرد این کلیدها بیشتر آشنا شوید.
کلاسK (قدرت): کلیدهای مینیاتوری نوع K برای حفاظت در مدارات قدرت، ترانسفورماتورها و موتورها استفاده میشوند. این کلاس دارای حد جریان برای قطع در موارد اضافه بار کمتر از دیگر کلاسها است و در مواقع اضافه بار سریعتر مدار را قطع میکند. اما در موارد اتصال کوتاه، منحنی قطع آن بین کلاس D و C قرار دارد.
کلاسZ (حساس): این کلاس از کلیدهای مینیاتوری هنگامی که جریان عبوری از جریان نامی بیشتر شود، در یک مدت زمان خاص (کمتر از سایر کلاسها) عمل قطع را انجام میدهد. حساسیت این کلاس در مواقع اضافه بار و اتصال کوتاه بیشتر از سایر کلاسهاست و در مدارات با حساسیت بالا استفاده میشود.
در کل، زمان قطع این کلاسها به ترتیب سریعترین به کندترین به این صورت است: B، C، K، D، Z اما توجه داشته باشید که کلاسهای B و C در بازار ایران متداول هستند.
این نکته مهم را در نظر داشته باشید که ویژگی قطع مغناطیسی برای کلیدهای مینیاتوری یکسان، متفاوت می باشد. به عنوان مثال، دو کلید مینیاتوری از نوع B ممکن است با نسبتهای مختلف نسبت به جریان نامی عمل قطع مغناطیسی داشته باشند؛ به این معنا که یکی ممکن است در حالتی که جریان عبوری از آن سه برابر جریان نامی باشد قطع مغناطیسی انجام دهد و دیگری در حالتی که جریان چهار برابر جریان نامی باشد عمل قطع مغناطیسی داشته باشد.
بنابراین اگر دو کلید مینیاتوری مشابه با یکدیگر سری شوند، نمیتوان به راحتی پیشبینی کرد که کدام یک از آنها سریعتر عمل قطع مغناطیسی را انجام خواهد داد. این اختلاف کاملاً تصادفی است و بر اساس ویژگیهای مکانیکی داخلی کلیدها و نیز شرایط دمایی قبل از وقوع اضافه بار متغیر میباشد. این ویژگی در منحنی قطع کلید مینیاتوری توسط تلورانس در نمودار به تصویر کشیده میشود.
همان طور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، کلید مینیاتوری یا کلید اتوماتیک مینیاتوری در حقیقت، نوعی کلید خودکار می باشد که دارای دو ویژگی اساسی است: قطع کنندگی زیر بار و مجزا کنندگی. وظیفه اصلی این کلید قطع کردن مدار در صورت اتصال کوتاه یا افزایش ناگهانی بار است.
این کلید از سه بخش اصلی تشکیل شده است:
در کارکرد مغناطیسی کلید مینیاتوری، این کلید برای حفاظت در مقابل اتصال کوتاه استفاده میشود. وقتی جریان اتصال کوتاه به وسیلهی سیم پیچی که تعداد دور کم و قطر زیادی دارد، افزایش مییابد، کلید به صورت مغناطیسی این تغییر را تشخیص داده و فیوز مینیاتوری را عمل میآورد.
در عملکرد بی متالی کلید مینیاتوری، این کلید برای حفاظت در مقابل افزایش ناگهانی بار عمل میکند. به این صورت که با استفاده از یک فلز بی متال، جریان افزایشی بیش از جریان نامی تشخیص داده میشود. با گرم شدن، فلز بی متال خم میشود و به عمل کردن کنتاکت فیوز مینیاتوری منجر میشود و مدار را قطع میکند.
در زیر نمونه ای از کلید مینیاتوری اشنایدر را قرار داده ایم که مشخصات فنی آن مشخص می باشد:
شرکت اشنایدر الکتریک یک شرکت بزرگ و تأثیرگذار در زمینه فناوری و محصولات برق است که انواع محصولات و خدمات مرتبط با برق و اتوماسیون صنعتی را ارائه میدهد. این شرکت که در سال 1836 توسط آدولف اشنایدر در کشور فرانسه تأسیس شد، از یک کارگاه کوچک تعمیراتی شروع به کار کرد و با گذشت زمان به یک شرکت جهانی و تأثیرگذار در حوزه فناوری برقی تبدیل شد. امروزه اشنایدر الکتریک به عنوان یکی از قدرتهای جهانی در زمینه اتوماسیون و مدیریت انرژی می شناسند.
این شرکت دارای چندین شرکت فرعی و بخشهای مختلف در سرتاسر جهان است که در زمینههای متنوعی از جمله اتوماسیون صنعتی، تجهیزات الکتریکی، نرمافزارهای مدیریت انرژی و سیستمهای توزیع برق فعالیت میکنند. برخی از شرکتهای زیرمجموعه مهم اشنایدر شامل شرکتهای تله مکانیک و مرلین گرین میشوند.
تعداد کارکنان این شرکت به طور مداوم در حال افزایش است و تا سال 2021 به بیش از 155,000 نفر در سراسر جهان افزایش یافته است. اشنایدر الکتریک به عنوان یکی از پیشروهای صنعت برق و اتوماسیون شناخته شده است و نقش مهمی در توسعه فناوریهای پیشرفته برق و انرژی داشته و به تأمین و مدیریت انرژی با بهرهگیری از تکنولوژیهای کارآمد و هوش مصنوعی متعهد است.
قیمت کلید مینیاتوری اشنایدر به عوامل متعددی بستگی دارد که باید در نظر گرفته شوند. این کلیدها به دو دسته تندکار و کندکار تقسیم میشوند، و هر دسته دارای مدلهای مختلفی است. هر مدل کلید مینیاتوری بستگی به تعداد پلها و میزان جریانی که از آن عبور میکند، قیمت متفاوتی دارد.
برای مثال، کلید مینیاتوری نوع B بیشتر برای مصارف روشنایی و خانگی استفاده میشود که قدرت قطع سریع برق در محدوده 3 تا 5 برابر جریان نامی را دارند. همچنین، کلیدهای مینیاتوری نوع C که به عنوان کلیدهای موتوری هم شناخته میشوند، کاربرد صنعتی دارند و جریان برق را در محدوده 5 تا 10 برابر جریان نای قطع میکنند. هر یک از این کلیدها با توجه به مشخصات مختلفی نظیر تعداد پلها و جنس ساخته شدهاند و از اینرو قیمت آنها متفاوت است.
بنابراین، برای دریافت قیمت کلید مینیاتوری اشنایدر، ابتدا باید مدل مورد نظرتان را انتخاب کرده و سپس با کارشناسان فروشگاه اینترتی هلکترون تماس بگیرید تا از آخرین قیمت محصول خود مطلع شوید. اینگونه میتوانید بهترین انتخاب را برای نیازهای خود انجام دهید.
واقعیت امر اسپکتر و اشنایدر هیچ تفاوتی در کیفیت مواد و ساخت ندارند. پس از فشارهای تحریم علیه ایران شرکت کارا التک پویا ناچار شد جهت تولید کلیدهای مینیاتوری دیگر از نام اشنایدر الکتریک استفاده نکند و به جای آن از نام اسپکتر استفاده کند. در حال حاضر برند اسپکتر دارای تمامی استانداردهای مربوطه (که در گذشته برند اشنایدر داشته است) می باشد. همچنین جهت افزایش اعتماد مشتریان عزیز تمامی محصولات اسپکتر دارای گارنتی از سوی سازنده می باشد.
در حال حاضر محصولات اشنایدر چینی در ایران به وفور یافت می شوند. این محصولات چینی کیفیتی به مراتب پایین تر از محصولات اشنایدر اصل دارند و برای کاربردهای صنعتی، خطرناک هستند. اختلاف قیمت اشنایدر اصل و اشنایدر چینی بسیار بوده و علت کم قیمت بودن اشنایدر چینی به دلیل فاقد بودن استانداردهای ضروری است. کلید مینیاتوری اشنایدر اصل دارای علامت سازمان استاندارد بوده که روی محصول حک شده و همچنین دارای شماره سریال، گارانتی و خدمات پس از فروش می باشد. محصولات اشنایدر اصل را می توانید از نمایندگی های مجاز اشنایدر در ایران و فروشگاه اینترنتی هلکترون فراهم کنید. در تولید و ساخت فیوزهای مینیاتوری اشنایدر اصل از مواد اولیه مرغوب استفاده شده است. معمولا کلیدهایی که قاب و عایق آن ها از مواد پلاستیک ساده و یا آسیابی تولید می شوند، بوی نامطبوعی دارند و غیر استاندارد هستند. این مواد غیر استاندارد در مقابل حرارت ناشی از عبور جریان و جرقه ناشی از قطع و وصل کلید، مقاومتی ندارند. دقت به رنگ بدنه کلید مینیاتوری یکی دیگر از نکات مهم در تشخیص اصالت محصول است. بدنه کلید مینیاتوری اشنایدر اصل تولید شده در ایران به رنگ سفید تخم مرغی می باشد. درصورتی که می توانید وزن یک نمونه کلید مینیاتوری خریداری شده را با وزن یک نمونه کلید اصل مقایسه کنید. بعضی از تولیدکنندگان جای فلز مس قرمز در تولید کلید مینیاتوری از برنج استفاده می کنند. برخی با کم کردن ضخامت سیم، هزینه ها را کاهش می دهند. به عنوان مثال یک کلید مینیاتوری اشنایدر اصل دو پل سری C60N دارای وزن حدود 220 گرم می باشد. البته ناگفته نماند تمامی این اختلافات و عدم شباهت ها به مرور زمان از طریق سازنده های کلید غیر اصل بر طرف می شود و آن گاه تشخیص اصل و غیر اصل پیچیده تر می گردد. از دیدگاه هلکترون بهترین روش برای تشخیص، اعتماد به فروشنده می باشد، زیرا فروشنده مطمئن کالای خود را از زنجیره اصلی کالا تامین و توزیع می کند.
با عنایت به این موضوع، بالا رفتن دمای محیط بر کارکرد فیوز مینیاتوری و انتخاب آن در مدار نیز اهمیت دارد. هرچه دما بالاتر رود کلید مینیاتوری تحت تأثیر قرار می گیرد و در جریان های کمتر از جریان نامی خود، تریپ انجام می دهد. با در نظر گرفتن منحنی های قطع کلید مینیاتوری برای کلید مینیاتوری مدل ۱۰ آمپر، جریان اسمی در دمای۲۰ درجه سانتی گراد ۱۰٫۵، در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد ۱۰، در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد ۹٫۷ و در نهایت در دمای ۴۰ درجه سانتی گراد ۹٫۳ در نظر گرفته می شود و این روند با افزایش دما با تغییر بیشتر جریان استمرار پیدا می کند.
پاسخ خیر است. برای دلیل این موضوع باید به دو منحنی مشخصه قطع حرارتی و قطع مغناطیسی کلید مینیاتوری اشاره کرد. حرارت تولید شده توسط جریان AC با حرارت تولید شده توسط همان مقدار جریان DC یکسان است. بر این اساس در خصوص قطع توسط رله حرارتی می توان گفت، منحنی قطع در هر دو نوع کلید مینیاتوری یکسان است.
در خصوص حالت قطع مغناطیسی (قطع لحظه ای) که به میزان پیک جریان اتصال کوتاه وابستگی دارد، منحنی مشخصه در دو جریان AC و DC تفاوت دارد. همچنین قدرت قطع کلید در جریان DC بسیار پایین تر از قدرت قطع در جریان AC است و احتمال ذوب شدن تیغه ها در اتصال کوتاه جریان DC بالا است. از طرفی ولتاژ بهره برداری فیوز مینیاتوری در نوع DC باید کمتر باشد. بهترین گزینه جهت حفاظت DC در جریان های محدود، فیوزهای شیشه ای هستند.
قبل از هر چیز باید بدانیم که کلیدهای سری B، تند کار هستند و کلید های سری C کندکار هستند. چنانچه از فیوز مینیاتوری C32 استفاده کنیم (C32 به معنای Im از 5 برابر جریان اسمی معادل 160 آمپر تا 10 برابر جریان اسمی معادل 320 آمپر است) و به طور مثال اگر جریان 159 آمپر از کلید عبور کند، مدت زمان قطع کلید مینیاتوری 0.5 ثانیه است. این در حالی است که اگر از کلید مینیاتوری B32 (B32 به معنای Im از 3 برابر جریان نامی معادل 96 آمپر تا 5 برابر جریان نامی معادل 160 آمپر است) استفاده کنیم و جریان 159 آمپر از کلید عبور کند، مدت زمان قطع کلید مینیاتوری 0.1 ثانیه است. بنابراین در عملکرد موتوری که جریان راه اندازی در آغاز کمی بالا می رود، اگر به جای کلید مینیاتوری نوع C از کلید مینیاتوری نوع B استفاده کنیم، فیوز سریع تر و در موقع راه اندازی مدار را قطع کرده و این مناسب نیست.
از طرفی در بارهای مقاومتی حساس و روشنایی هم اگر از کلید مینیاتوری کلاس C به جای کلاس B استفاده کنیم، کلید مینیاتوری دیرتر از زمان مجاز جریان اضافه را اضافه بار تشخیص داده و مدار را قطع می کند که این امر باعث آسیب رسیدن به تجهیزات و دستگاه ها می گردد.
به طور مثال برای کولر گازی نیز لازم است از کلید مینیاتوری نوع C استفاده کرد و در صورتی که از کلید مینیاتوری نوع B برای حفاظت کولر گازی استفاده کنیم، موقع روشن شدن کولر گازی و کمپرسور مربوطه، کلید نوع B در همان ابتدا جریان را قطع می کند، زیرا تحمل جریان اضافه در آغاز راه اندازی را ندارد.
این مطلب را به اشتراک بگذار...
دفتر فروشگاه هلكترون
كارشناس فروش (تماس)
كارشناس فروش (واتساپ)
مشتریان محترم می توانند درخواست های خود را از طريق كارشناسان فروش هلكترون پيگيری كنند.
14 پاسخ
سلام بجز کلید مینیاتوری اشنایدر مارک دیگه ای هم دارید؟ خودتون چی پیشنهاد میدید؟
با سلام به سهیل عزیز
خب میزان هزینه ای که می خواهید بکنید بسیار اهمیت دارد.
پیشنهاد من به شما استفاده از برند اسپکتر هست. این برند همون برند اشنایدر با همان کیفیت می باشد. متاسفانه هنوز فرصت نشده که این برند را با مشخصاتش رو روی سایت قرار دهیم. ولی تقریبا همون مشخصات برند اشنایدر رو داره و قابلیت اطمینان نسبتا بالایی هم دارد. اهالی صنعت و کارخانه جات هم این برند رو از ما خریداری می کنند. از لحاظ قیمتی هم قیمتش نزدیک به برند اشنایدر است. (انشالله در فرصت نزدیک این محصول به همراه مشخصات و قیمت در سایت قرار داده می شود)
اگر بخواهید کمتر هزینه کنید بنظرم همان هیوندای اصل برند معتبری برای خرید می باشد. هزینه خرید آن کمتر از اسپکتر می باشد و بدیهی است که کیفیت و عملکرد آن نیز نسبت به اسپکتر پایین تر است.
با تشکر
ممنون از ویدئو و محتوای خوبتون
خواهش می کنم.
ممنون از پاسخگویی و پشتیبانی سریع تون
با سلام و احترام
خواهش می کنم
ممنون از اطلاعات خوب و مفیدتون.
کلی در انتخاب بهترین گزینه کمکم کرد.
با سلام و احترام
خواهش می کنم. باز هم اگر سوالی و مشکلی در این بخش داشتید، بپرسید تا خودم و یا همکاران شما را راهنمایی کنند.
امکان خرید حضوری هم وجود دارد؟
با سلام و احترام
بله امکان خرید حضوری و ارسال فراهم می باشد.
فیوز مینیاتوری اشنایدر ساخت بلغاری یا لهستانی پیشنهاد میدید؟؟؟
با سلام و احترام
فیوزهای مینیاتوری اشنایدر در بازار دو سری هستند که سری اول وارداتی می باشند که به سری بلغاری، تایلندی و … مشهور می باشند و کد این فیوزها a9k می باشد.
سری دوم فیوزهای اشنایدر شرکتی بوده و در حال حاضر با برند اسپکتر در بازار مشهور شده اند.
هر دو سری در صنعت قابل مصرف هستند. و با قطعیت نمی توان یکی از دو سری را بر دیگری برتر دانست.
البته ناگفته نماند قیمت فیوز مینیاتوری اشنایدر بدون گارانتی بوده ولی برند اسپکتر دارای 10 سال گارانتی سازنده می باشد.
ارسال به شهرستان هم دارید ؟
با سلام
بله به سراسر ایران ارسال داریم.
نحوه ارسال از طریق پست، تیپاکس، باربری و …. می باشد.